A Nyugat - Nógrád Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálatot a „Szociális alapszolgáltatások és Nagyoroszigyermekjóléti alapellátásokhoz való hozzáférés javítása és a szolgáltatások minőségének fejlesztése” ÉMOP-4.2.1./A-2008-0005 című pályázati konstrukció nyertes pályázójaként lehetőséget kapott arra, hogy egy új, korszerű, a komplex akadálymentes követelményeknek megfelelő irodaépületet alakítson ki.
A szolgáltatás minőségének fejlesztésére már nagy szükség volt, hiszen a szolgálat családgondozóinak elhelyezése szűkössé vált a korábbi irodahelyiségben, illetve a kliensekkel való személyes légkör megteremtésére sem volt alkalmas.
A kivitelező egy balassagyarmati cég, a Kristály –Vár Kft volt. A szakemberek hozzáértő munkája által az építkezés gyors ütemben haladt.
Megtörtént a különböző helyiségek kialakítása, felújítása, a tetőszerkezet teljes cseréje, a homlokzat szigetelése, vakolása és színezése, a nyílászárók cseréje, a közművesítés, fűtési rendszer korszerűsítése, a burkolási és festési munkálatok, a telefon és internethálózat kiépítése. A pályázat keretében sor került a  külső tereprendezésre, parkosításra, valamint a játszótér kialakítására is.

A megvalósítás során váltak igazzá Széchenyi szavai, hiszen ez a beruházás nem jöhetett volna létre önerőből, közös összefogással és Európai Uniós támogatással jutottunk el idáig.
„Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen.” /Széchenyi István/


A kivitelezési munkálatok képekben

Minden jog fenttartva@gyjsz.hu :: webmester